Een decryptieregel genereren

Zo genereert u een decryptieregel:

1. Open de Beheerconsole van Kaspersky Security Center.
  2. Open in de map Managed devices in de structuur van de Beheerconsole de map met de naam van de beheergroep waartoe de relevante clientcomputers behoren.
  3. Selecteer in de werkruimte het tabblad Policies.
  4. Selecteer het noodzakelijke beleid en dubbelklik om de beleidseigenschappen te openen.
  5. Selecteer Data EncryptionFile Level Encryption in het beleidsvenster.
  6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Encryptiemodus de optie Volgens regels.
  7. Klik op het tabblad Decryptie op de knop Toevoegen en selecteer in de vervolgkeuzelijst een van de volgende opties:
    1. Selecteer de optie Vooraf gedefinieerde mappen om bestanden uit mappen van lokale gebruikersprofielen, voorgesteld door experts van Kaspersky, toe te voegen aan een decryptieregel.
    2. Selecteer de optie Aangepaste map om een handmatig ingevoerd pad naar een map toe te voegen aan een decryptieregel.
    3. Selecteer de optie Bestanden op extensie om bestandsextensies aan een decryptieregel toe te voegen. Kaspersky Endpoint Security encrypt geen bestanden met de opgegeven extensies op alle lokale schijven van de computer.
    4. Selecteer de optie Bestanden op groepen van extensies om groepen van bestandsextensies aan een decryptieregel toe te voegen (bijvoorbeeld Microsoft Office-documenten). Kaspersky Endpoint Security encrypt geen bestanden met extensies uit de groepen van extensies op alle lokale schijven van de computer.
  8. Sla uw wijzigingen op.

Als hetzelfde bestand is toegevoegd aan de encryptieregel en de decryptieregel, encrypt Kaspersky Endpoint Security dit bestand niet als het niet is geëncrypt en decrypt Kaspersky Endpoint Security het bestand als het is geëncrypt.